Dodano: 2009-07-24 16:22
Nie chcę żadnego pogrzebu.I na pewno nie teraz! XD
a jeżeli już...to cuś Queen'u, żywię sentyment, ewentualnie Clostera - Władzę :D szmira jakich mało -niemniej te świnstwo jest powiązane z początkiem mojego namhracznania XD
[nu dobra, z tym drugim to żartowałam...]wolę Loreenę McKennit ,Azam Ali , coś newage'oego, wzniosłego..]
Dodano: 2009-07-24 17:23
Ja bym sobie życzyła "Reissende Blicke" Lacrimosy. :)
Dodano: 2009-07-25 20:41
Sonic Youth - Cross The Breeze
Piękne, aczkolwiek do pogrzebu mi się nie spieszy
ASjdgadasgdhgajdgahgdjagfjgadhf!
Dodano: 2009-09-02 18:28
| Samurai napisał(a): |
| był taki kawałek nie wiem kogo ale tekst leciał tak:
ch... du... kur... ci... ch... du... kur... cip... żyje sie raz a mina zgromadzonych na pogrzebie bezcenna :D:D |
To pewnie chodzi Ci o ten kawałek
napewno wszyscy byliby zaskoczeni, jakby usłyszeli taki przebój na Twoim pogrzebie :D
Ja osobiście chciałbym aby zagrano:
Guns N'Roses - Novmber Rain i Don't Cry (w wykonaniu Slasha xP)
Metallica - Nothing Else Matters i Unforgiven
Marzenia ściętej głowy...
Trzy są rycerza przymioty święte: czystość w miłości i prawdzie; cześć rycerska moc uczynku rodząca; sprawność oręża, ku obronie słabych i przestrodze niesprawiedliwych
Dodano: 2009-09-02 20:03
Hunter – TshaZshyC
tak mi się kiedyś nasunęło podczas słuchania
a tak na poważnie poważnie to się nad tym nie zastanawiałam, raczej odrzuca mnie ta całą maskarada wielkiej pompy na pogrzebach
Prawda jest córą czasu poczętą w przypadkowym i krótkotrwałym romansie ze zbiegiem okoliczności.
Dodano: 2009-09-02 20:05
Dodano: 2009-09-10 20:46
Anielski orszak-oryginalna wersja (oczywiście) :twisted: stawiam na klasyke
Nic nie ma ,ale dajcie co jest.
Dodano: 2009-09-11 17:06
KING CRIMSON - EPITAPH... i zmiatam was wszystkich 8) :twisted:
moze jeszcze show must go on. chyba najabrdziej popularny kawalek rockowy na wieczne spoczywanie na swiecie
"Zwycięskie wojska radzieckie wracają spod Berlina na paradę zwycięstwa w Moskwie. Nagle po drodze słychać wybuchy i strzelaninę. - Czyżby to już strzelano na wiwat? - Nie, to 6 Armia w dalszym ciągu zdobywa Wrocław."
Dodano: 2009-09-11 17:16
No fajnie każdy coś wymysla... a mi to najzupełniej obojętne...
Jak już będę po tamtej stronie będę miał wazniejsze rzeczy na głowie niż martwienie się o to czy muzyka na moim pogrzebie była nastrojowa 
Re: Jaki utwór chcieli byście by wam zagrano na pogrzebie Dodano: 2009-09-11 18:16
| AngelOfDeath napisał(a): |
| Jak sam tytuł postu mówi jaki kawałek chieli byście by wam zagrano w waszej ostatniej drodze ku wiecznosci :twisted: |
''trzeba zakłócić ten poukładany tryb życia,do tego ma służyć rock and roll ,bede to robił-jeśli się to skończy,to znaczy że mnie już nie ma .... ''
Dodano: 2009-09-11 20:04
ale moze nie chodzi stricte o was czy uslyszycie, czy nie, ale o pozostalych zywych i efekcie jaki ten kawalek wywola na nich :wink:
Dodano: 2009-09-12 16:25
| Samurai napisał(a): |
| był taki kawałek nie wiem kogo ale tekst leciał tak:
ch... du... kur... ci... ch... du... kur... cip... żyje sie raz a mina zgromadzonych na pogrzebie bezcenna :D:D |
ja osobiście chciałabym...usłyszeć to złe słowo...by zagrano na moim pogrzebie "Freiflug" Megaherzów.
Jak tylko odkurzę mieszkanie, zdobędę mury Libanu.
Dodano: 2009-09-15 11:33
Dla mnie mistrzostwem świata jest Anielski Orszak - normalnie zawsze wyciska ze mnie łzy niezależnie od tego czyj to pogrzeb. Więc na moim chyba też bym chciała oczywiście w towarzystwie nieodzownych organów.
A z mniej tradycyjnych to Walking in my shoes DM i nie wiem czemu ale November rain GnR :)
Dodano: 2009-09-15 15:24
Anielski Orszak nie brzmi dla mnie już tak poważnie jak kiedyś, odkąd jedna z klasowych koleżanek podśpiewywała go sobie od czasu do czasu. Teraz wywołuje u mnie raczej uśmiech i wspomnienia z nią związane :)
Prawda jest córą czasu poczętą w przypadkowym i krótkotrwałym romansie ze zbiegiem okoliczności.
Dodano: 2009-09-15 15:31
a ja wolałbym, żeby chociaż po śmierci ludzie dali mi kurwa święty spokój i nie odprawiali żadnej szopki!
Dodano: 2009-09-15 16:27
| scarlet1590 napisał(a): |
| Anielski Orszak nie brzmi dla mnie już tak poważnie jak kiedyś, odkąd jedna z klasowych koleżanek podśpiewywała go sobie od czasu do czasu. Teraz wywołuje u mnie raczej uśmiech i wspomnienia z nią związane :) |
w sumie moja koleżanka w liceum też to uwielbiała podśpiewywać - bo jakoś tak zapada w głowę łatwo :)
Niemniej jednak zwykle to jest takie połączenie - Anielski Orszak i wchodzą smutni panowie po trumnę - jakoś to jest moment, który mnie osobiście najbardziej uświadamia, że ktoś umarł
Dodano: 2009-09-15 16:32
Utwór? Raczej całą czarną litanię utworów... :twisted:
"The fear is not the fate I seek. My destiny will build upon, the mighty turbulence beyond. If I fall I will rise again"
Dodano: 2009-09-15 17:07
| hupok napisał(a): |
| a ja wolałbym, żeby chociaż po śmierci ludzie dali mi kurwa święty spokój i nie odprawiali żadnej szopki! |
Właśnie :wink:
Dodano: 2009-09-15 18:27
Chociaż nie byłyby słyszalne dla zainteresowanego, ale:
In Strict Confidence " Wenn ich die augen schliesse"
Aya RL "Księżycowy krok"
Refuse/Resist
Dodano: 2009-09-16 08:11
Moonspell - Luna
Mechanical Moth - Dead Roses
Dodano: 2009-09-17 14:47
the Gathering - Strange Machines
"Na litość boską, królowo. Czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus"
Dodano: 2009-09-19 17:21
Andrzej Zaucha "Byłaś serca biciem" z nowoczesnego jamnika marki Sony za moim karawanem wynajętym od firmy z kompleksową paletą usług o wdzięcznej nazwie "Bramy Hadesu" albo "Ostatnia posługa" czy coś równie zajebiście marketingowego i "taktownego". :D
Dodano: 2009-09-19 17:36
Dodano: 2009-09-19 18:21
Mam już... Arcturus "Ad Astra"...
"The fear is not the fate I seek. My destiny will build upon, the mighty turbulence beyond. If I fall I will rise again"